Read me - soutěž pro děti do 15 let

07.09.2016 13:07

 

1. O co v soutěži jde?
Read Me neboli Čti mě. Tato bezplatná soutěž je určena nejen čtenářům, kteří hledají tipy na zajímavé knížky nebo by si je rádi četli na nové čtečce, ale i těm, které čtení moc nebaví a chtěli by vědět, co se v knihách vlastně děje. Prostřednictvím 14 úkolů se seznámíš s 14 knihami pro děti a mládež: staršími i moderními, českými i zahraničními, dobrodružnými i zábavnými. Při plnění úkolů si vyzkoušíš, co postavy z příběhů zažily, na vlastní kůži.


Soutěž pořádá Sdružení přátel Jaroslava Foglara s cílem rozvíjet smysluplnou volnočasovou činnost dětí a mládeže.


2. Přihlášení
Přihlásit do soutěže se může každý, komu v průběhu soutěže bude méně než 16 let. Chceš-li se soutěže zúčastnit, přihlas se na stránce iklubovna.cz/readme, kde nalezneš odkaz na jednoduchý formulář k vyplnění.


Přihlásit se můžeš i po zahájení soutěže, nemohou ti ale být hodnoceny již vypršelé úkoly.


3. Průběh
Každý den počínaje 17. zářím 2016 a 30. zářím 2016 konče bude v 6:00 ráno (tolerance +- 60 minut) vyvěšen na webu iklubovna.cz/readme nový úkol. Objeví se v přehledové tabulce s úkoly i jako samostatný článek. Možnost odeslání řešení či zprávy o plnění je do 24 hodin od vydání úkolu (přesný čas vydání bude uveden v tabulce).


Příklad: Úkol bude zveřejněn ve středu 6:20, můžeš tedy posílat řešení do čtvrtka 6:20.


Úkoly budou různého typu a zaměření. To, jak dobře je splníš, bude ohodnoceno body (maximum, které můžeš získat, bude u každého úkolu uvedeno). Řešení, zprávy o plnění a nejlépe i fotky odesílej na e-mail readme@spjf.cz.

 

Úkoly plníš sám, není-li ve znění úkolu uvedeno jinak. Dáváme ti důvěru, že všechny budeš čestně plnit tak, aby ani nejmenší pochybnost či výčitky svědomí nemohly pokazit tvou radost z výhry.

 

4. Hodnocení a vyhlášení
Hodnocení jednotlivých úkolů bude bude zveřejněno nejpozději do čtyř dnů od uzavření úkolu (například úkol vydaný ve čtvrtek v 6:00 je možné plnit do pátku 6:00 a nejpozději v úterý ráno se dozvíš, na kolik bodů jsi jej splnil). Body budou zapisovány do tabulky přihlášených účastníků.

Konečné pořadí bude vyhlášeno 1. října 2016 večer.

Ceny budou známy již během soutěže (půjde o elektronickou čtečku knih, komixy, knihy, deskové hry apod.) a výhercům budou zaslány do 31. října 2016 (pokud při přihlašování neuvedeš adresu, ozveme se, abys nám ji napsal a my ti mohli poslat cenu). Každý účastník, který nám napíše svou adresu a splní apoň jeden úkol, obdrží po skončení soutěže obálku s diplomem a malou cenou.